Ei, alempana ette ainakaan tämän kirjoittamishetkellä näe edellistä kirjoitustani, sillä minua ärsytti suunnattomasti se, ettei sen bannerin alta näkynyt laatikoita. Julkaisen sen joskus uudelleen (jotta saatte nauraa hupsuudelleni ^^), kunhan saan sen kuvan sopivampaan kokoon. Jos saan.

Äsken tuli vähän niinkuin sovittua Miccoh'n kanssa, että kirjoitetaan sitten lokakuussa vähän lämmittelyksi ainakin 10k. Nyt alkaa mietintä, että mitä, ja ennenkaikkea milloin - koko kuun ajan vai kenties vain viimeisen vajaan viikon ajan NaNo-tahtia?

Eilen kirjoitin 556 sanaa hullunkurista satua siilistä nimeltä Siili (joka ilmeisesti on sadun pahis), nimettömästä Klonkku-väännelmästä ja Hämähäkkisiasta. Kyseessä on vieläpä maantieteen projekti, eli oikeasti sen pitäisi valaista ihmisiä tuulivoimasta. Sain kyllä jo esiteltyä ne tuulivoimageneraattorit, jotka sanovat Hummmmmmmmmmmmm ja joita vastaan Siili käy kuin Don Quijote konsanaan. Saattaa tulla vähän liian pitkä luokassa luettavaksi. Ei kukaan tajua kuitenkaan ;)