Niin. Tämän vuoden NaNoWriMo on vielä yli kahden kuukauden päässä, mutta toisaalta olen kyllä odottanut innoissani tämän blogin perustamista suunnilleen heinäkuusta alkaen. Script Frenzyn alla hylkäsin ajatuksen erillisestä kirjoitusblogista, mutta sitten - älkää kysykö miksi - muutin mieleni. Nyt alkaa sisällön kasaaminen - ja sitähän on: >50 000 sanaa NaNoa viime vuodelta ja tältä kesältä Screnzystä rimaa hipoen yli 20 000. Älkää pelätkö, en kyllä julkaise niitä kokonaan [22].

Ja esittelyä aiheesta: National Novel Writing Month, eli NaNo, on järjestetty suunnilleen vuosituhannen alusta, itse osallistuin ensimmäisen kerran 2006. Siinä on kaksi tavoitetta, a) kirjoittaa väh. 50 000 sanan mittainen romaani 30 päivässä ja b) pitää hauskaa. Järjestyksen saa päättää itse. Marraskuussa.
Script Frenzy, Screnzy aloitti tänä vuonna. Vaihda a-kohtaan 20 000 sanan elokuvakäsikirjoitus tai näytelmä 30 päivässä. Kesäkuussa.

Ja mainostus loppuu nyt. Minä löysin NaNon Risingshadow'n ja vähän Konnunkin ansiosta, ja kuukausi oli hieno. Screnzystä en puhu nyt yhtään mitään, koska minulla on kuumetta. Ehkä.

Ja jos oikein innostun, niin saatan tietysti käsitellä muitakin kirjoitusprojektejani, mutta ne ovat sen verran harvinaisia, että muistan varmaankin varoittaa niistä. Morjens.